Wie zijn wij

Wie zijn wij

Specialist op het gebied van alle duo rolgordijnen op rolsysteem.Wij staan voor gemak, kwaliteit, comfort en service zodat u verzekerd bent van jarenlang woonplezier. Met de vriendelijke kijk op prijzen bieden we service voor elk budget zodat iedereen kan genieten van de meest gevraagde stijl duo rolgordijnen.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is een decoratieve vorm van raamdecoratie. Deze strakke stijl gordijnen kunnen de felle zomer of de winterzon omtoveren in een rustig sfeerlicht. Met dit opgerold gordijn schermt u uw raam tegen zonlicht af. Bovendien kunt u met dit comfortabel systeem uw privacy zelf naar wens reguleren door het gordijn langs elkaar heen te schuiven met een soepel lopend mechanisme wat gecompleteerd is met een lux metaal koord.

Service en garantie

Wij hanteren 2 jaar garantie op al onze producten. Bij defecten kunt u contact met ons opnemen via Email. In overleg met u kunnen we het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Eigen productie

Door eigen productie zijn we verzekerd van de kwaliteit van onze producten en kunnen we ze tegen de laagste prijs aanbieden. Onze goede service, kwaliteit en geleverd werk zal u zeker verbazen. Uw bestellingen worden exact op maat vervaardigd door vakmensen. Al onze producten worden grondig getest voordat ze op de markt worden gebracht. Dus geen verrassingen achteraf.

Complete service aan huis / locatie

Afhankelijk van de rijafstand en de hoogte van uw orderbedrag, zou een afspraak aan huis mogelijk kunnen zijn inclusief gratis opmeting en montage. Mail ons uw kozijn maten door, de gewenste productcode en vergeet hierbij niet uw woonplaats te vermelden. U ontvangt op korte termijn een vrijblijvende offerte. Indien we tot een afspraak zijn gekomen wordt bij onze service

Back to top