Waarom Goedkoopgordijnen.nl?

Wij zijn ervan overtuigd dat de huidige verkopers adviesprijzen veel te hoog en in het nadeel van u als consument zijn. Dit komt omdat zij teveel tussenschakels hebben. Hierdoor willen alle partijen winst hebben. In tegen deel tot hun leveren wij direct vanaf de fabriek.

  • kwaliteit: als handelaar zijnde van A merken, leveren wij zeer kwalitatieve gordijnen; makkelijk zelf te monteren, sterk materiaal en een lange levensduur.
  • Persoonlijk: het aanschaffen van een gordijn is persoonlijk. Daarom komt een van onze experts geheel vrijblijvend bij u thuis voor de juiste adviezen. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste keus maakt.
  • Montage: indien u het monteren wilt laten doen aan ons, kunnen wij een van onze experts tegen een kleine betaling naar u sturen om het te regelen. Dit kan gecombineerd worden met het opmeten.
  • Direct van de producent: geen voorraden, geen dure winkelpanden en geen tussenhandel. Wij zijn directe handelaar van de A merk fabrikanten, gespecialiseerd in levering op maat. Direct bij u thuis, voor een prijs die bij u past.
  • 100% tevredenheidsgarantie: wij geven bij al onze producten een 100 % tevredenheidsgarantie. Indien u niet tevreden bent, kunt u altijd alles retourneren en mag u een nieuwe product uit kiezen. Lees hiervoor de garantievoorwaarden.
Back to top