Rolgordijnen

Rolgordijn

Rolgordijnen zijn populair voor het gebruik bij zonwering. Zo heb je keuzes tussen half en volledig verduisterende stoffen. De half verduisterende stof is meestal geschikt voor de woonkamer (of werkkamer etc.), en de verduisterende stof voor de slaapkamers. Verder zijn ze ook heel makkelijk te gebruiken door de kettingsysteem dat erbij zit.

 

Half-verduisterende stoffen

De “half-verduisterende stoffen voor onze rolgordijnen zijn gemaakt van 100% polyester, met een gewicht van 200 gram per vierkante meter en een kleur echtheid van 6-7. Door het gebruik van polyester in het doek zal het rolgordijn niet vervormen of rimpelen onder invloed van het vocht in de lucht in uw kamer. De half-verduisterende stoffen laten licht door, zodat de kamer niet helemaal donker wordt als het rolgordijn gesloten is. Aan de onderzijde van het doek zijn de rolgordijnen afgewerkt met een zware aluminium onder lat die het rolgordijn gegarandeerd strak houdt. De bediening van het rolgordijn vindt plaats door middel van het bekende kralensnoer aan de linker- dan wel de rechterkant van het rolgordijn.

 

Verduisterende stoffen

De verduisterende stoffen voor de rolgordijnen zijn gemaakt van 100% polyester, met een gewicht van 320 gram per vierkante meter en een kleur echtheid van 6-7, wat inhoud dat de kleur nauwelijks zal verkleuren in de zon. De achterzijde van de verduisterende stof is voorzien van een gummi-coating die volstrekt verduisterend is. Er komt dus geen licht door de stof, wat de rolgordijnen speciaal geschikt maakt voor slaapkamers en andere ruimtes die u echt donker wilt houden.

   

Back to top