Gordijnen

Vitrage

Vitrage gordijnen zijn gemaakt van een dun en transparant stof. Ze zorgen voor privacy, maar toch lichtdoorlatend. Hierdoor word het binnenvallende licht op een sfeervolle manier verzacht.

Overdag kan er vrijwel niet naar binnen gekeken worden, terwijl u uw zicht naar buiten behoud. Het kan gebruikt worden in combinatie met overgordijnen, of enkel de vitrage gordijnen zelf. Het is tegenwoordig te verkrijgen in vele kleuren, designs en modellen.


Inbetween

Inbetween gordijnen zitten qua transparantie tussen vitrage- en overgordijnen in. Overdag laat het zodanig genoeg licht door, dat u geen lichten aan hoeft te doen, en geeft ’s avonds meer privacy in verband met het licht binnen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, waaronder er ook verschillende kleuren en patronen zitten.


Overgordijn

Overgordijnen hebben een decorerend en een aanvullende functie op uw woning. Zij geven een volle effect, of geven een extraatje aan het interieur. Er zijn verschillende soorten overgordijnen. Zo heb je soorten voor extra privacy, maar ook soorten die niet kunnen sluiten; puur als decoratie. We hebben verschillende soorten, waarbij er varianten zijn met kleur en patronen.


Vouwgordijn

Vouwgordijnen zijn simpele gordijnen die zich opvouwen door de stof achter elkaar te zetten hoe hoger je hem optrekt, doormiddel van een kettingsysteem. Dit kan zowel handmatig, of indien gewenst ook elektrisch. Bij de vouwgordijnen is het mogelijk om te spelen met de stofkeuze. Zo kunt u kiezen voor wat transparante stoffen voor meer licht toelating, of juist voor wat dikker stof voor meer privacy.


Rolgordijn

Rolgordijnen zijn populair voor het gebruik bij zonwering. Zo heb je keuzes tussen half en volledig verduisterende stoffen. De half verduisterende stof is meestal geschikt voor de woonkamer (of werkkamer etc.), en de verduisterende stof voor de slaapkamers. Verder zijn ze ook heel makkelijk te gebruiken door de kettingsysteem dat erbij zit.


Duo-rolgordijn

Duo-gordijnen, ofwel zebra-gordijnen, zijn vandaag de dag erg populair in het huis. Omdat het een stofcombinatie is van ondoorzichtige en transparant textiel, is het mogelijk om te spelen met de lichtinval. De brede horizontale banen stof van deze Duo rolgordijnen kunnen, door een slim ontwikkeld systeem, achter elkaar langs geschoven worden. Deze praktische en sfeervolle eigenschappen maken de Duo rolgordijnen tot een uniek decoratief product dat past in elk modern en klassiek interieur.

Bij Goedkoopgordijnen worden alle Duo rolgordijnen gemaakt van alleen de beste en meest duurzame materialen. We maken het u ook graag makkelijk met onze eenvoudige montage handleiding zodat u altijd weet dat de Duo rolgordijnen elegant passen. Daarnaast bent u bij Goedkoopgordijnen altijd verzekerd van topkwaliteit Duo rolgordijnen voor de laagste prijs.

Back to top