Contact Page


Contactformulier

Veel gestelde vragen

Hieronder vind u veel gestelde vragen. Raadpleeg alstublieft deze eerste voordat u contact probeert op te nemen, want misschien is uw vraag al beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? dan kunt u de contactformulier invullen of direct bellen naar ons nummer.

Op Goedkoopgordijnen.nl zijn er verschillende manieren om te bestellen;

  1. Op onze website: 1) U kiest op onze gordijnen-pagina voor het product wat u graag wilt. 2) Vervolgens kiest u de gewenste kleur*. 3) Voer uw maten in. 4) Kies de bediening van uw raamdecoratie. 5) Selecteer de gewenste opties en doorloop de rest van het bestelproces. 
  2. Telefonisch: u kunt er ook voor kiezen om (samen met één van onze medewerk(st)ers) telefonisch uw bestelling te plaatsen. U belt dan naar het nummer 085 0091 881. 
  3. Met behulp van onze adviseurs: indien u graag wenst dat één van onze adviseurs u advies geeft en voor u de ramen inmeet, dan is dat uiteraard mogelijk. U krijgt tijdens/na het adviesgesprek een offerte. Aan de hand daarvan kunt u bij de adviseur uw bestelling plaatsen. Bij ons kunt u vrijblijvend een adviesgesprek maken met een van onze adviseurs.

 

*Tip: vraag gratis kleurstalen aan om zeker van uw gekozen kleur te zijn. 


 

Wij versturen gratis stalen van onze raamdecoratie. U kiest op onze staalpagina de gewenste kleuren van de gewenste producten. Naderhand ontvangt u de stalen binnen twee werkdagen per post.

Voor het zelf inmeten van de ramen raden wij aan om onze inmeet instructies te raadplegen die te vinden is onder elke product. Hierin staat precies waar u op moet letten en waarmee u rekening moet houden.

Indien u gebruik wilt maken van onze montage-service, dan kunt u dit telefonisch of per mail aanvragen. 

Wij raden u aan uw producten bij ontvangst goed te inspecteren. Mocht er iets beschadigd of ontbrekend zijn aan het product, dan kunt u dat telefonisch of per mail melden, en zullen wij in overleg met u een passend maatregel treffen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

 

Back to top