Warmte buiten houden met raamdecoratie op maat

Het wordt steeds warmer en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Maar na een lange dag werken willen we niet thuiskomen in een warm huis. Wij laten je zien hoe je de warmte buiten kan houden door middel van raamdecoratie op maat! 

1. Verduisterend duorolgordijn op maat

Een populaire vorm van raamdecoratie op maat is het verduisterend duorolgordijn. Door de verduisterende stof wordt het licht niet doorgelaten en komt er daardoor ook minder warmte binnen. Zorg dat je duorolgordijn overdag volledig gesloten is. Dit doe je door de transparante banen tegenover de gesloten banen te zetten. Het ziet er wat minder gezellig uit aan de buitenkant, maar je hebt er zeker baat bij!

Warmte raamdecoratie op maat

Duorolgordijn op maat sluitend. 

2. Verduisterend rolgordijn op maat

Toch wel de meest bekende vorm van raamdecoratie op maat is het verduisterend rolgordijn. Deze zien we vooral veel in de slaapkamers. Dit werkt vrijwel hetzelfde als bij een verduisterend duorolgordijn. Je sluit de raamdecoratie overdag, waardoor er geen licht binnenkomt en je een groot deel van de warmte buitensluit.

Rolgordijn met zilveren coating

Wij bieden ook rolgordijnen op maat met zilveren coating aan. Deze stof werkt extra isolerend, omdat de zilveren coating de zon terugkaatst. Hierdoor houdt je de warmte buiten.

Let wel op! Deze stoffen staan niet op de site. Heb je toch interesse? Dan kan je altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Verduisterend warmte