Bangladesh V3

  • Product Id
  • Bangladesh V3 groep 2
  • Beschikbaarheid
  • In voorraad
Bangladesh V3
€ 90,00

De bovengenoemde prijs is gebaseerd op 1x2 meter
Vul hier de door u gewenste breedte maat in.

U kunt de breedte van uw situatie hier in cm invullen.

Vul hier de door u gewenste Hoogte maat in en haal hier 1 centimeter vanaf

U kunt de hoogte van uw situatie hier in cm invullen.

Plaatsing

Let op! De maat die u doorgeeft is de totale systeemmaat. Als u een doekmaat heeft moet hier 40mm bij opgeteld worden om tot de systeemmaat te komen.


In de dag montage

Uw raamdecoratie komt tussen twee muren of tussen een kozijn te hangen.


Op de dag montage

Uw raamdecoratie komt op het kozijn te hangen.

Bediening

Kies hier voor de locatie van de bediening.

U heeft bij goedkoopgordijnen de keuze uit twee verschillende bedieningslocaties.


Links of rechts

Hier bevindt de bediening zich of aan de linker- of aan de rechterkant van uw rolgordijn.

Kies uw gewenste type ketting

Uw duo rolgordijn is standaard voorzien van een kleurgecoördineerde kunststof ketting, maar is ook leverbaar met een roestvrijstalen ketting tegen een meerprijs.

Kies uw gewenste kleur voor uw cassette/koof

* Verplichte velden

€ 90,00
minus
plus

goedkope gordinen
duo-rolgordijnen gratis bezorgen
klanttevredeneheis gordijnen
gordijnen op maat

Details

DUO ROLGORDIJN OP MAAT

Kies voor uw interieur een duo rolgordijn, oftewel zebra rolgordijn of multi weave rolgordijn naar keuze . Door ondoorzichtige stof te combineren met transparant textiel kunt u spelen met de lichtinval en de sfeer in huis bepalen. Aan de hand van uw wensen wat betreft kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires maken wij het duo rolgordijn naar uw wens. Onze collectie duo rolgordijnen is leverbaar tot 280 cm breed.

  • Perfect op maat geleverd
  • Montage profiel in 3 kleuren
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Materiaal: 100% polyester
  • Eenvoudige montage een wand en plafond

Meten van duo-rolgordijnen

Een van de belangrijkste dingen bij het bepalen van de afmetingen van uw raamdecoratie: in de dag op de dag. Deze twee zijn een wezenlijk verschil, vandaar een uitgebreide uitleg over de verschillen.

 

IN DE DAGduo-rolgordijnen in de dag

In de dag betekent “in de opening”, in de dag is dus de binnenkant van het raamkozijn of tussen de muren in. Zie de illustratie hier onder, de pijlen geven aan tot waar het gordijn of jaloezieën hangen. Ze hangen dus niet over de muren of het kozijn heen, maar zijn van dezelfde afmetingen.

Wanneer u uw raamdecoratie in de dag gaat hangen, houdt dan rekening met een tussenruimte tussen raamdecoratie en kozijn/muur. Zeker bij openen en sluiten is het onhandig en slecht voor het materiaal wanneer deze langs het kozijn of de muur schuurt. Een tussenruimte van enkele millimeters is al voldoende. Deze tussenruimte zal wel enig licht doorlaten, hoewel dit vaak verwaarloosbaar is. Andere zaken om rekening mee te houden zijn de klink van het raam die een bult in het gordijn kan geven. Dit hoeft geen permanent probleem te zijn, er zijn ook uitklapmechanismen voor het raam zonder klink en een grote klink is ook te vervangen voor een kleinere.

 

OP DE DAGduo-rolgordijnen op de dag

Op de dag betekent dat de raamdecoratie over het kozijn of de muren valt, een extra 5 centimeter minimaal is gebruikelijk hiervoor. Zie de illustratie hier links onder, de pijlen geven de raamdecoratie weer. Zoals u ziet valt de raamdecoratie compleet over het raam en ook over het kozijn/muur.Raamdecoratie op de dag wordt vaak gekozen voor op de slaapkamer of bijvoorbeeld het raam in de woonkamer. Op die manier heeft u geen last van overbodig licht tijdens het slapen of een vervelende weerkaatsing op de televisie.

 

AFMETINGEN BEPALEN IN DE DAG OP DE DAG

De afmetingen van de raamdecoratie verschillen of u kiest voor in de dag of op de dag. Een nauwkeurige meting is van groot belang wanneer u in de dag monteert. U wilt zo min mogelijk lichtinval via de kieren, maar het mag niet tegen het kozijn aanhangen. Gebruik voor opmeten dan ook een metalen rolmaat die liefst in 1x de complete lengte of breedte kan meten. Meet ook 2 tot 3 keer de afmetingen op, zodat u zeker bent van uw zaak. De kieren moeten liefst ongeveer 3 mm breed zijn.

Monteren van duo-rolgordijnen

De juiste plaats kiezen

Afhankelijk van de beschikbare ruimte en je persoonlijke voorkeur, kan je het rolgordijn op verschillende manieren voor het raam plaatsen.
1. Je kunt het rolgordijn aan het kozijn ophangen.
2. Je kunt het rolgordijn boven het kozijn tegen de muur plaatsen.
3. Je kunt het rolgordijn aan het plafond ophangen.

Controleren op obstakels

Kijk of er geen uitstekende delen zijn die het op- of afrollen van het rolgordijn kunnen belemmeren, bijvoorbeeld een raamknop die te veel naar voren steekt. In dat geval kun je overwegen het afrollen van het rolgordijn aan de voorkant van de as te laten doen, in plaats van aan de achterkant.

Breedte bepalen

Als je het rolgordijn tussen het kozijn wilt plaatsen, moet je de breedte meten inclusief de beugels. Houd 5 mm speling vanaf het kozijn, om de beugels gemakkelijk te kunnen monteren.

Ketting links of rechts

Bepaal aan welke kant je de ketting van het rolgordijn wilt hebben. Na de plaatsbepaling monteer je de beugels in of op het kozijn. De beugel met een uitstekende pen, zeskant of gleuf is meestal de zijde van het kettingmechanisme. Controleer vooraf even of dat ook zo is. Dit kan per fabrikant verschillen.

Het plaatsen van de beugels tegen kozijn of muur

Bepaal de plaats van de eerste beugel en markeer de boorgaten. Boor voor het plaatsen op het kozijn de gaten even voor met een dunne houtboor (2,5 mm). Komt het rolgordijn tegen de muur, gebruik dan een 6 mm steenboor of betonboor en plaats de pluggen. Schroef vervolgens de eerste beugel gedeeltelijk vast. Stel, met gebruik van een lange lat, de rail met een waterpas horizontaal. Hierna markeer je de plaats van de tweede beugel.

Het plaatsen van de beugels tegen het plafond

Bepaal het midden van het raamkozijn. Markeer met een winkel- of hoekhaak het midden op het plafond. Vanuit dat midden meet je de beugelafstand naar links (de halve totale lengte) en naar rechts (de halve totale lengte).

Rolgordijn ophangen

Steek eerst de stok in de beugel met het kettingmechanisme en daarna de pen in de andere beugel.

Advies bij u thuisDuo-rolgordijnen advies aan huis

Dat kan! Onze experts komen graag bij u thuis om u te helpen bij het kiezen van de juiste gordijnen en het nemen van de juiste afmetingen. U betaalt hier helemaal niets extra voor en zo weet u zeker dat u de gewenste gordijn ontvangt.

Kwaliteit

Goedkoopgordijnen.nl werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit en de nieuwste producten die voor handen zijn. Onze adviseurs hebben alle voorbeelden van onze producten, inclusief de stalen van de gordijnen zodat u zelf kunt ervaren hoe hoog onze kwaliteit is.

Ervaring

Onze adviseurs zijn experts en hebben jarenlange ervaring in de binnenzonwering. Zo bent u gegarandeerd van het juiste advies voor uw situatie tijdens de aanschaf van uw gordijn.

Advies op het moment dat u het uitkomt

Wij komen op het moment dat het u het beste uitkomt. In de avonden en zelfs op zaterdagen is het mogelijk om een afspraak te maken. U hoeft dus niet een hele dag vrij te nemen voor advies op maat van uw nieuwe gordijn.

Contact

Wenst u advies bij u thuis, vult u dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook direct bellen om een afspraak te maken.

Back to top