Gratis advies over uw raambekleding, gewoon bij u thuis!

Bij Goedkoopgordijnen hebben we jaren ervaring in het produceren van kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie. Via onze webshop bestelt u snel en eenvoudig volledig op maat gemaakte raambekleding tegen zeer scherpe prijzen die tot wel 40% lager liggen dan de prijzen in de winkel.

Wanneer u echter niet precies weet wat u zoekt, meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden of eerst de materialen en kleuren zelf wilt zien/bekijken bieden wij gratis raamdecoratie advies bij u thuis!

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs wanneer het u uitkomt om de mogelijkheden met u te bespreken en u kennis te laten maken met de producten van Goedkoopgordijnen. U kunt er zelfs voor kiezen om de adviseur ’s avonds of op zaterdag bij u langs te laten komen. De adviseur heeft kleurstalenvan al onze producten bij zich, waardoor u zich rustig kunt oriënteren binnen ons assortiment. Samen met onze adviseur kunt u zo bepalen welke raambekleding het beste past in uw situatie.

Uw raambekleding 100% op maat dankzij onze meetservice

Alle producten van Goedkoopgordijnen worden geproduceerd aan de hand van de opgegeven afmetingen, zo is ieder product geheel op maat gemaakt aan de hand van de wensen van de klant. Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe raambekleding perfect past, meet onze adviseur uw raam of ramen vakkundig op.

De adviseurs van Goedkoopgordijnen zijn experts op het gebied van binnenzonwering met jarenlange ervaring. Doordat onze adviseurs precies weten waar ze op moeten letten bij het opmeten zullen zij ervoor zorgen dat uw raambekleding naadloos past in of op uw kozijn.

Back to top